Dashboard | +Follow
Cerita si Fafafairy
Kawan Lama ツ
Monday, January 30 • 1/30/2012 • 0 comments

Assalamualaikum blogger. Lama tak sentuh blog. haha sihat guys? 
btw, fafa nak cerita something about kawan kem 2007 a.k.a kawan lama fafa ni. 
Lama betul kami terpisah.. 5 tahun lost contact, tapi semalam 29th of January 2012, 
di Nn's F group yang telah temukan fafa dengan dia. Alia Aqiera namanya. Syukur Alhamdulillah. 
*Happy yang tak terkata. Kami terpisah since 2007, rindu betul kat dia.
semalam tergerak hati nak add dia kat facebook.. kitorang berborak semua, 
then dia kata "asal muka fafa ni familiar sgt". haa, dari situ instinct fafa kuat mengatakan dia lah kawan lama fafa dulu, dia lah LEEYA kem rakan muda dulu and dia lah orang yang selalu pau fafa topup. 
hahah. rindu betul kat dia. Ya ALLAH, Ya Tuhanku.. Alhamdulillah, 
terima kasih kerana telah mempertemukan aku dengan dia kembali :') 
fafa hepi sangat sampai tak tahu nak cakap apa :'D 
btw.. fafa mengucapkan jutaan TERIMA KASIH kepada Nn's F! Nn's F sangat bermakna,
me loves you family! :*
btw.. fafa akan tunjuk korang conversation kami semlam :)
tengok lahh :) 

     

p/s : just click on that picture for enlarge, kbai guys :*


yang benar, Farah Adlina. xo



Owner blog ni


Hi, welcome to Fafarowxy's blog!
Find me here : Facebook | Twitter

Click lah mana mana love shape anda suka :)
| |

Taggie Board



Kembali cerita dahulu kala



My Official Husband (。◕‿◕。)